keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Joskus kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaaKuvat kirjasta Maailma mustavalkoinen - sarjakuvia lapsettomuuden surusta (www.maailmamustavalkoinen.blogspot.fi)

4 kommenttia:

 1. Noi on huikean osuvia. Pelottavan osuvia. Löysin tonne Maailma mustavalkoinen-blogiin jo joskus kauan ennen Esikoisen syntymää ja silloinkin meni kylmiä väreitä. Saatoin vain kuvitella, miltä tuntuu. Nyt tiedän paremmin ja kylmien väreiden lisäksi tulee kyyneleitä. Tunteita, joita ei voinut kuvitella kenenkään osaavan sanoin kuvata.

  Nää kuvat taitaa olla otettu siitä kirjasta? Selailin nettiä ja huomasin, että tääkin blogisti/piirtäjä on saanut sittemmin ilmeisesti kaksi elävää lasta. Ihanaa. :)

  Se on jännä, miten joskus tuntuu niin älyttömän puhdistavalta, kun joku kuvaa niin osuvasti juuri sen tunteen, miltä itsestä tuntuu, mutta jolle ei ole sanoja. Itkuhan siitä tulee mutta se todella puhdistaa. :)

  ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiennyt koko blogista, ennen kun sain ton kirjan tänään käsiini :) siks noi kuvat on vähän huonolaatusia kun puhelimella vaan kuvailin niitä sivuja siitä. Ja todellakin loistava kirja, paljon tuskaa takana, mutta onneks myös jotain hyvää lopulta varmasti edessä.

   Toi kirja kyllä vuoronperään itketti ja nauratti, mutta niin paljon omia ajatuksia... ja nimenomaan puhdisti, kun joku on taas löytänyt sanat ja kuvat omille tunteille ja ajatuksille.

   ♥ ♥

   Poista
 2. Tuo kirja oli tosi tärkeä. Näytin siitä joskus kuvia kavereille, että ymmärtäisivät paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep toi toimii varmasti siinäkin tarkoituksessa :)

   Poista